Wielkanocna Bombonierka Foto z czekoladkami Kinder®
Podaruj na Wielkanoc pięknie zaprojektowane pudełko z czekoladą kinder® !
- Jedwabista, matowa powierzchnia
- 16 czekoladek Kinder®
- Możliwość nadruku zdjęcia po obu stronach wieczka
- Specjalny, wielkanocny szablon
- Biała obwoluta z okienkiem w kształcie zajączka
Wielkanocna Bombonierka jest już niedostępna
Formaty:
30,5 x 21,0 x 3,5cm (A4)
Materiał:
350 g/m²- Invercote-Papier - druk cyfrowy
Wypełnienie:
16 czekoladek kinder®
Zawartość
- ####kinder® Chocolate mini: Nadziewana czekolada mleczna z nadzieniem mlecznym (60%). Składniki: CZEKOLADA MLECZNA 40% (cukier, MLEKO W PROSZKU, masło kakaowe, masa kakaowa, emulgator lecytyna (SOJA), wanilina), cukier, ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU (18%), olej palmowy, MASŁO, emulgator lecytyna (SOJA), wanilina. Łączna zawartość mleka w produkcie 33%. Całkowita zawartość kakao w produkcie 13%.
kinder® Schoko-Bons:
Nadziewane jajka z pełnomlecznej czekolady z nadzieniem mlecznym (42,5%) i drobno posiekanymi orzechami laskowymi. Składniki: CZEKOLADA MLECZNA 50% (cukier, MLEKO W PROSZKU , masło kakaowe, masa kakaowa, emulgator lecytyna (SOJA), wanilina), cukier, ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU (12,5%), olej palmowy, ORZECHY LASKOWE (5,8%), MASŁO, półgorzka czekolada (cukier , masa kakaowa, masło kakaowe, emulgator lecytyna (SOJA), wanilina), środek powlekający: guma arabska, szelak; syrop glukozowy, emulgator lecytyna (SOJA), aromat, wanilina. Łączne składniki mleka w produkcie 28%. Łączne składniki kakao w produkcie 16,5%.
kinder® Bueno mini:
Wafel z delikatnym mlecznym nadzieniem z orzechów laskowych (54%), pokryty mleczną czekoladą. Składniki: CZEKOLADA MLECZNA 31% (cukier, masło kakaowe, masa kakaowa, ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU, MASŁO, emulgator lecytyna (SOJA), wanilina), cukier, olej palmowy, mąka PSZENNA, ORZECHY LASKOWE (10,8%), ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU (8,5%) , MLEKO W PROSZKU (5,5%), półgorzka czekolada 2% (cukier, masa kakaowa, masło kakaowe, emulgator lecytyna (SOJA), wanilina), niskotłuszczowe kakao, emulgator lecytyna (SOJA), substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu; sól, wanilina. Łączne składniki mleka w produkcie 19,4%.